Op safari , maar dan anders.

Op de fiets, E-bike of mountainbike door de onbekende wildernis van de Veluwe. U geniet niet alleen van het prachtige landschap, maar met een beetje geluk ook van de vaste bewoners van dit gebied: damherten, reeën, edelherten en wilde zwijnen.

Van mei t/m september organiseren wij, onder begeleiding van een gids, toertochten met o.a. als thema: Airborne , Wildspotten of Natuur.

Bij de toertocht Airborne wordt ook een bezoek gebracht aan het Airborne museum in Oosterbeek. Onderweg worden tussenstops gemaakt bij historische monumenten, bijzondere uitzichtpunten en uitspanningen waar de lunch en een verfrissing genuttigd (kunnen) worden.

Bij de toertocht Wildspotten laten we u genieten van al het mooie wat er in dit gedeelte van de Veluwe te beleven is met onder andere een een bezoek aan het Natuurcentrum en de wildkansel. Dit alles onder begeleiding van een gids of boswachter.

De Natuur toer heeft als doel dat fiets en natuurliefhebbers gemeenschappelijk (met of zonder partner) een gezellige dag uit kunnen beleven in de prachtige omgeving van de Veluwe.

U kunt voor deze tochten bij ons een gepaste fiets huren, maar u mag ook gebruik maken van uw eigen fiets.

Om de tocht door te laten gaan, hebben we minimaal 6 deelnemers nodig. Mocht er één dag voor uw  gereserveerde datum slecht weer (d.w.z. een aanzienlijk deel van de dag regen) voorspeld worden, dan zullen wij in overleg met u de reservering verplaatsen naar een andere datum.

Let wel: U kunt niet zonder overleg met ons van de toertocht afzien vanwege het slechte weer.