Reserveringskosten

Ons reserveringssysteem wordt verzorgd en beheerd door een extern bedrijf.  Wij zijn tenslotte een fietsverhuurder en geen software schrijvers.

Wanneer rekent LeisureKing servicekosten?

In deze FAQ leggen wij u uit wanneer LeisureKing servicekosten doorberekent.

1. Op het moment dat er een online reservering wordt geplaatst, rekenen wij altijd de servicekosten door. Wij vragen 2% over een online reservering, met een ondergrens van € 0,99 en een bovengrens van € 3,99. Als een reservering niet betaald of geannuleerd wordt, blijven de servicekosten van kracht.

2. Op het moment dat er een betaallink verstuurd wordt, nadat u zelf in de LeisureKing OMS een reservering hebt geplaatst en de klant opent de betaallink. Ook hier geldt 2% over een online reservering, met een ondergrens van € 0,99 en een bovengrens van € 3,99.

3. Op het moment dat een klant met een andere online betaalmethode betaalt dan iDEAL, dan betaalt u een extra fee bovenop de standaard geldende 2%, met een ondergrens van € 0,99 en een bovengrens van € 3,99. Voor GiroPay en Bancontact betalingen is dat 2% extra. Voor alle andere betaalmethoden gelden wisselende transactiekosten.

4. Op het moment dat u een een affiliate partnerschap hebt met een andere LeisureKing-gebruiker en er wordt een activiteit verkocht via 1 van de kanalen van uw affiliate partner. LeisureKing vraagt hier 2,75% over;

5. Op het moment dat een affiliate partner jouw commissie-factuur betaalt met iDEAL, dan vraagt LeisureKing een servicefee van 2%, met een ondergrens van € 0,99 en een bovengrens van € 3,99.